13 September

Den här morgonen väcktes vi av en illamående Vide som kom och hulkade över oss i sängen. Stackars lilla gubben men en väldigt effektiv väckarklocka måste jag säga. Rusade upp med honom till toaletten men det kom inget utan i stället ropade han att han var hungrig och sprang för att sticka in näsan i kylskåpet. Efter två tallrikar yoghurt hade han fått färgen tillbaka i ansiktet så antagligen berodde väl illamåendet på att han var hungrig (han matstrejkade ganska så friskt igår). Kände att jag för säkerhets skull skulle ha honom hemma från förskolan i dag för man vet ju aldrig liksom. Jaja fredag den trettonde say no more liksom.
 
Det betyder att dagens gympass är inställt men eftersom jag inte städade i går utan bara satt och latade mig på soffan framför teven så får jag ta tag i det nu och det kan ju nästan räknas vid ett svettigt träningspass (i alla fall i det här ständiga bombnedslaget till hus).
En promenad i kväll kanske jag kan komma i väg på också. Drog ju med mig Vide ut i går och det var en sån fantastisk fin kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0