25 September

Hej och hallå.
I dag har vi trängts med föräldrar och barn på öppna förskolan på förmiddagen. Väldigt trevligt förstås. Resten av dagen har jag varit i plockartagen med tvätt och annat skit som förpestar huset. Hade även tänkt byta säsong i farstun (var det inte typ i går som jag lade undan mössor, vantar, raggsockar mm och plockade fram foppatofflor och kepsar?) fast i stället föll jag för Vides påtryckningar om att se roliga klipp på youtube så nu sitter vi här i soffan och slappar medans den minsta är på väg att somna igen.
 
Ni kanske undrar hur det gick för mig i går? Det gick som så att jag befann mig på Kvänums vårdcentral lagoma fem minuter före utsatt tid och anmälde mig i luckan. Då visar det sig att den doktorn jag skulle till jobbar i Vara(?!) Amen va faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Sa jag och var sekunder ifrån ett sammanbrott.
Den stackars människan i luckan ringde då raskt upp vårdcentralen i Vara och ordnade en ny tid till mig vid fyra eftersom vi ändå skulle till bvc då. Brööööl!
Ägnade timmarna fram till dess åt att studera min kallelse för att förstå hur det var meningen att jag skulle fatta att det var till Vara jag skulle. Det visade sig i alla fall att det var läkaren som skrivit ut en felaktig kallelse. Skönt! för då var det ju liksom inte mig det var fel på.
Så kul kan man ha det. Fler undersökningar och provtagningar väntar så vi kan väl hålla tummarna för att hen skickar mig rätt nästa gång i alla fall...
 
Nu till något roligare. Den lilla korven till höger där har i dag ätit en hel liten burk med potatis och rödspätta samt passat på att vända sig från rygg till mage medan jag var i ett annat rum.
 

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Sån söt bild!
Och jag har också suttit på fel ställe rätt tid. Men på min kallelse stod det att jag skulle vara på det andra stället. Så kan det gå när man inte läser så noga ;)

2013-09-25 @ 17:02:10
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0