6 September

Tja!
Här sitter jag i soffan och slappar. Vincent sover och Vide är på förskolan men om en timme ska vi trava bort och hämta hem honom så blir det fredagsmys för hela slanten. Mol allena blir vi också eftersom kråkan åker med jobbet på spa över natten (nej då, jag är inte alls avundsjuk). Ni vet ju hur dålig jag är på att sova själv hemma och nu när det blir en HEL natt själv känns det som att jag ska dö på kuppen. Vet inte varför jag är så löjlig men allra helst hade jag velat sova med ena ögat öppet. Någon som känner för att dela säng med mig i natt? *ler skamligt förslag*. Nä men seriöst alltså...någon? Fru Larsson? Hepp.
Jag får väl plocka med mig mitt minst rörliga barn till sovrummet i natt annars. Vide vågar jag inte sova brevid för det slutar väl med att jag vaknar upp liggandes på golvet med utpetade ögon och ett knäckt revben höhö. Han kan konsten att utföra avancerad akrobatik i sömnen alltså.
 
Men än så länge är känslorna i styr. Det är i kväll när barnen har lagt sig som paniken med alla säkerhet kommer att infinna sig höhö. Nu ska jag fortsätta att förfasa mig över lyxfällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0