15 April

Hej på er!
Här har det varit lite dött och det finns en viss risk att blogginläggen kommer komma (ännu) mer sporadiskt nu framöver för jag har nämligen lämnat över föräldraledighetspinnen till Håkan och är från och med i måndags tillbaka på jobbet på hundra procent igen. Det känns väldigt bra faktiskt och jag har nu lyckats överleva mina två första arbetsdagar. Det som kommer att ta längst tid att vänja sig vid är nog att vakna av en larmklocka okristligt tidigt på morgonen. Va!? Vem har ställt larm? Vad händer? Ja just det ja, det är ju för fan jaaaag som ska upp *bröööl*.
Första morgonen drömde jag även att jag försov mig (finns det något jävligare?) och vaknade svettig med ett ryck och slängde mig över mobilen bara för att konstatera att klockan bara var sex. Pust.
Men trots heltidsarbete så hoppas jag såklart kunna klämma in några inlägg emellanåt förstås. Vill ni inte missa något så är det ju bra att prenumerera liksom hehe *blink blink*
 
Nu ska jag vältra mig i soffan och äta lösgodis som jag nallat till mig från det stora påskägget som mamma baxade hit förut (sorry mami men du känner ju mig) och glo på slöteve. Ha det gött så hörs vi morgon då även dag tre från Lanzarote kommer upp i inläggsform. Don't ya miss it!
Det är alltså vinigummi jag har i käften och inte min tunga som blivit helknäppt illröd.

Kommentarer
Postat av: storasyrran

Lycka till på jobbet!

2014-04-15 @ 19:56:09
URL: http://storasyrran.blogg.se
Postat av: Malin

Jag tycker att du ska ta in Håkan som gästbloggare!!
Vide kanske kan gästblogga han med? Vides top tio youtube klipp kanske?

Svar: Hehe du sätter ideér i huvudet på mig ;)
Kristin Sandgren

2014-04-15 @ 20:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0