3 April

Hej bloggen!
Katastrofdålig bloggning från mitt håll nu alltså men jag har fullt upp med att packa och organisera mitt oorganiserade och hopplösa jag inför en vecka på Lanzarote. Det är lite av ett mission impossible att packa rätt för en hel familj om ni frågar mig. Har för det första letat halvt ihjäl mig efter solskyddsdräkten som vi hade till Vide men den är liksom spårlöst borta (tillsammans med två av mina bikinis). Jag har letat med ljus och lykta i flera veckor men utan resultat. I går gick Håkan upp på vinden och hämtade ner våra resväskor så vi kunde börja packa. Jag öppnar min och vad ligger där på botten då? Jo, soldräkten och mina biknis!? Kan någon snälla förklara för mig vad fan det är frågan om. Inte visste jag att mitt undermedvetna varit så smart och börjat packat sju månader i förväg...
 
Men vi tar väl en titt på min instagramfeed (heter det så?) *slänger mig med fräcka och eventuellt felaktiga uttryck*
så ser vi vad som har varit upp sen sist.
 
Jag har ignorerat min ballongrädsla och låtit ettåringen gnaga, nypa, brottas och leka med en ballong = lyckligt barn.
Jag lugnade nerverna med fika såklart.
Spelat spel har vi också gjort och Vincent ville också vara med och gnag..jag menar spela.
Jag vågade mig helt själv till spåret i Oltorp och gick två varv. Det hade aldrig gått utan sällskap av moa och matildas podcast i lurarna. Jag blev omsprungen av en hurtig löpare och sket bara på mig lite grann samt fick hålla uppsikt för Kvänums hela elitcykeltrupp som var där på träning. Trafikerat värre men åh så vackert.
I dag väcktes jag i ottan av en grinig unge som själv var så trött att han till slut somnade i min famn men vaknade så fort jag la ner honom i sin säng. Fortsatte gnälla genom frukost och morgonbestyr så jag nästan började tro att han hade ont någonstans. Klockan hann väl bli nästan nio innan han var sitt vanliga glada jag igen. Mina mungipor har däremot inte hittat vägen uppåt ännu. Med en sådan start på dagen så krävs det frukost i form av socker och koffein. Punkt. (oroväckande många muffinsbilder från mig på insta nu men ni kan vara lugna för nu är dom slut!)
 
Hoppas i alla fall att ni andra har startat torsdagen pigga och glada.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hur har du gjort frostingen på muffinsarna? :)

Svar: Det är marängfrosting. Jag har vispat äggvitor, socker och saft från citron över vattenbad och sedan vispat det tills det svalnat. Jag rekomenderar en kitchen aid för min elvisp brakade ihop efter den persen ;)
Kristin Sandgren

2014-04-05 @ 10:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0