19 Augusti

Hej hej hemskt mycket hej!
Hur har ni det i regnet? Vide är hos sin farmor och Vincent sover middag så jag har det rätt gött här i mitt soffhörn måste jag säga.
 
Vad har egentligen hänt sedan sist nu då? Jo i lördags var vi på ett fantastiskt vackert bröllop med tillhörande fest och vi stod på dansgolvet fram till klockan fyra innan vi slängde in handduken, precis som det ska va på sådana tillställningar med andra ord. Bilder på det kommer framöver.
På söndagen var det däremot inga klackar i tacket what so ever...jag låg mest på soffan och sörplade i mig piggelinglass efter piggelinglass, mölade mackor med smält ost och mådde som jag förtjänade helt enkelt höhö.
Jag har även hunnit med att avverka min första arbetsdag efter semestern och det kändes faktiskt skönt att vara tillbaka. Lilla fröken chips-varje-kväll-i-veckan behöver liksom komma in i lite rutiner igen om en säger. 
 
Sen slipper en ju också att torka upp efter den här klenpellen tre gånger om dagen. Rena semestern att jobba faktiskt om ni frågar mig hehe. Påminn mig för övrigt om att aldrig låta Vincent komma så mycket som i närheten av couscous ever again...

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

komma i rutiner? känner igen det där! min semester förlängdes visst gånger 75 för onyttigheterna flödar här hemma. typ. men en dag är vi på banan igen..

2014-08-19 @ 20:33:01
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0