Anna & Davids bröllop del ett

Jomenvisst jag hann ju pilla lite med bilderna ändå så här kommer första delen av det fantastiska bröllopet som vi hade äran att få närvara vid.
 
Redo att vandra altargången ner som man och hustru.
Väl utanför kyrkan blev brudparet dränkta i risgryn som sig bör...
...samt flitigt fotograferade.
Pussas i en kvart så att alla hinner fota ♥
Helt plötsligt stod regnet som spön i backen och vi flydde in i bilarna och drog till byggdegården lagom till att regnet höll upp.
Med en ballong är man aldrig nere.
När brudparet anlände stod vi i en fin allé med björkris och ballonger i nävarna (och i mitt fall även ett champangeglas, aftonväska och en kamera....behöver jag ens förklara att jag inte fick någon bild på det vackra ögonblicket men jag hivade upp kameran och tryckte några snabba bilder innan medans jag balanserade glaset på huvudet och klämde fast aftonväskan mellan benen.Typ.
När alla utbringat en skål och hurrat för brudparet släpptes alla ballonger i väg. Jag hann få dessa två bilder på det efter att ha slängt allt annat jag höll i i Håkans famn. Ser lite ut som att någon med näsblod nyst över en bild på en himel haha. Väldigt fint var det in real life i alla fall.
Här ser ni kvällens toast madames.
Vi högg in direkt på bröllopsmiddagen men det fick jag visst ingen bild på. Däremot på bordsgrannarna som var samma som förra året. Det kändes tryggt.
Snygga tjejer.
Vi avslutar del ett med en ovanligt städad bild på herr Bäck för del två blir allt annat än städad om en säger så höhö.

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Så vackert och romantiskt :) Fina bilder!

2014-08-27 @ 07:44:05
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0