30 December

Måndag? Fredag? Tisdag? En klämdag eller en dag emellan? Är det bara jag som blir helt veckovill så här års med alla helger och mellandagar? Antagligen inte.
Tisdag får vi nog vara överrens om att det är i dag i alla fall och den näst sista dagen på 2014. Inte illa. Försöker deperat komma på något annat att skriva än hur fooooort det här året har gått men jag misslyckas som ni ser. Ska försöka slänga ihop mitt årliga hopplock av bilder från året som gått i morgon. Det blir bra att friska upp minnet även för min del. Vad har jag egentligen haft för mig under det gångna året?
Kika in i morgon så får ni se vettja.
 
I morgon är det således nyårsafton. Vad ska ni hitta på för kul? Vi brukar ju fira ihop hela Kvänumsgänget men har i år kommit fram till att vi är lite för många nu när alla har gått och skaffat sig två kottar. Vi får liksom inte plats någonstans så här mitt i smällkalla vintern då det inte går att dryga ut kvadratmetrarna inhomhus med partytält eller trädgård höhö. Hälften av barnen är typ fem och resten i varierande yngre åldrar såatteeeeh *blåser i partytutan och sätter i öronpropparna*
Så i år får vi dela upp oss lite och det kommer ju bli rysligt trevligt ändå förstås. Vi kanske ska starta en hashtag på instagram eller nåt så vi kan "umgås" allihop ändå höhö. Det tål att tänkas på.
 
Förra året såg det i alla fall ut så här; Kaosartat men kul ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0