Söndagsaktiviteter

Hej och god kväll.
Hur har eran söndag varit då? Min har innehållt lagoma mängder av slapp och aktivitet och har således varit alldeles ypperlig som ni kanske förstår.
Dagen började vid halv åtta snoret med att Vincent vaknade så vi mösade oss upp och åt frukost i lugn och ro framför bamse och tjuvstaden. Vide fick jag väcka liv i vid halv tio(!!!) och Håkan en timme därefter. Anledningen till att Vide var så trött var nog att han kom i säng lite senare än vanligt i går kväll eftersom han hade somnat i bilen på eftermiddagen. Synd att inte Vincent var lika generös höhö.
 
Efter att Vincent hade sovit middag så drog vi till Skara och köpte oss en finfin gran och sedan vidare till coop för att köpa en grovis. Fast vi hittade såklart lite annat smått och gott som fick slinka ner i varukorgen. En ny cykelhjälm till Viden till exempel. Fast hade han fått bestämma själv så hade vi fått med oss en hockeyhjälm hem i stället men det kände jag inte riktigt att vi var i behov av nej..
 
Sista anhalten för eftermiddagen blev Vinninga och en fika hemma hos morfarn.
 
Köra bil inne på coop var lajbans kan ni tro. Vincent fick vi bända loss med en kofot...typ.
Smaska på bulle i morfars kök
och visst hann vi klä granen redan i kväll. Vi hade fin assistans som ni ser. "Du får ropa på mig mamma så kommer jag och hjälper dig. Jag är polisen Hjälp"
Okej
Tadaaaaaaa! Jag vill ha glittrigare glim, krimsigare krams och glitter så långt jag ser!!! *skrålar*

Kommentarer
Postat av: Annsoh

Jätte fin blogg! :)

Svar: Tack detsamma! :)
Kristin Sandgren

2014-12-18 @ 14:08:33
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0