8 Februari

Hej vänner!
Vad har jag hittat på den här lördagen då?
Jo det började med att jag fick sovmorgon av min bättre hälft och gick upp lagom för att bara kamma till mig och gå på Me&I-party hemma hos en vän. Där hade jag sedan en trevlig förmiddag med visning av fina kläder, snicksnack och såklart mölande av gofika i form av mackor, drömrulltårta och ananaspaj med glass. Det var fin frukost det hähä. Mina stackars barn fick inga kläder alls men jag shockade mig själv genom att köpa ett par shorts. Det var verkligen inte meningen (ehehe) men alla ville se dom på någons arsle och eftersom det var min storlek så fick ju jag ställa upp liksom. Då märkte jag förstås att dom var aset sköna och snygga på också. Så kan det gå. Fasligt dyra bara men jag får väl nöta på dom varje dag i sommar då va.
 
På väg hem drog jag en repa inne på Salles för att inhandla nödvändigheter inför kvällen så som lösgodis och chips.
Nu i eftermiddag har vi lånt ut våra barn till sin farmor och farfar (oh ljuva tystnad). Håkan har fortsatt installationen av datorn och jag har bakat tekakor. Som blev lyckade HURRAAAAAAAA! HURRAAAAAAA!
*i någon form av exstas*
Sist jag bakade tekakor gick det ju så här om ni kommer ihåg?
 
Dom här däremot var inte ett dugg hårda utan det känns som att få en näve full av nyförlöst gravidmage när man tar sig en macka. Mjuk och go med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Diana

Hahaha underbart med de gamla thekakorna!! :D Fast det bästa var att efter klippet kommer ju alltid related videos och då kom stålmannens jul :')

2014-02-09 @ 14:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0