9 Februari

Jaha. På helger gör en ju annat än att sitta vid datorn kan vi ju konstatera men här kommer i all fall en liten uppdatering i bild och tex om hur våran söndag har tett sig. Hepp!
 
Dagen började med att barnen sov länge och när jag skulle gå in och plocka upp Vincent så hittade jag två ungar i spjälsängen. Vide lärde sig faktiskt aldrig att klättra ur den men att ta sig i går tydligen lätt som en plätt (och fortfarande kan han inte ta sig ur så jag fick lyfta ur båda två hehe)
Eftersom jag inte kunde komma på vad jag skulle äta till frukost så fick det bli en överraskningsbrunch till kråkan där jag lassade fram lite allt möjligt, bland annat var jag tvungen att testa ett recept på proteinpannkakor. Dom var goda men jag tror dom blir ännu godare om man äter dom direkt så dom inte får stå och kallna liksom.
Jag har även lyxat till det med lite manikyr och lackade klorna med ett lager wild lilac.
När Vincent sov sin eftermiddagslur så passade jag på att ta en kaffe framför datorn ätandes småkakor (med betoning på små).
Sen så har jag även struntat i att städa...
...
 
Eeeehum. Det var värst vilken slapparsöndag jag har haft då men då ska ni veta att allt dett slapp har ackompanjerats av en illtjutande bebis som har testat hur högt det egentligen går att skrika innan glas och trumhinnor spricker. Inte för att han har varit ledsen eller så utan mest för att testa rösten typ. Att vråla i falsett är nya grejen liksom. Mina öron vill ta samester och mitt huvud vill sprängas.
Så nu funderar jag på att ta en dusch på en si så där furrtiosju minuter och komma ut till ljudet av en lagd bebis. Alltså tystnad. Det bästa ljudet som finns om ni frågar mig en dag som denna...
 

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Men gulleungarna <3 Och dom där skriken ... har en 3-åring som gör dom här hemma. Inte för att han är ledsen. Utan bara för att han kan. Typ ;)

2014-02-10 @ 09:06:33
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0