22 Januari

Hej på er vänner!
I dag har det änna varit fullt ös hela dagen så jag har inte ens hunnit så mycket som att peta på datorn.
Det började med att vi försov oss...eeehehehe ooooops. Förskolan var bara att glömma eftersom vi låg och snarkade ända till nio. Däremot packade jag raskt med mig glinen till församlingshemmet till den så kallade öppna förskolan. Mucho trevligt och tur för mig att dom serverar gott fika i form av smörgåsar och kaffe eftersom jag inte prioriterade frukost till mig själv för att hinna i väg...
Efter att vi lekt av oss där så gick vi hem och stekte oss ett lass pannkakor som slank ner tillsammans med jordgubbssylt. Lagom till att det hade lagt sig som bomull kring hjärtat så fick vi finbesök av kömpisar både jag och Vide och då började själva öset....för barnens del alltså mammorna not so much ös men desto mer prat och slapp. Trevligt!
Efter lekstunden var det dags för mig att springa på ett snabbt möte på jobbet innan jag slängde mig i väg för ett cirkelpass i en gammel hederlig gympasal med dålig ventilation, svettigt golv och skumma hål i taket. Det var för jävla jobbigt men också väldigt kul och något säger mig att jag inte kommer komma ur sängen i morgon.
 
Det var dagens avhandling det.
 
En bild på den svettiga gympasalen kan jag väl bjuda på.
 
Ha det gött så hörs vi i morn!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ser ut som kvänums gamla gympasal, vad man saknar det stället:)

Svar: Det är Kvänums gympasal ;)
Kristin Sandgren

2014-01-23 @ 06:50:46
Postat av: Stina

Tack för kommentaren! <3 Men... vadå Kvänums gympasal? Fick värsta nostalgikänslorna när jag såg bilden, är det inte Alléhallen? :P Kraaam

Svar: Nä men det är Kvänums gympsal faktiskt :) Men dom flesta gympasalar ser ju likadana ut ;) Nostalgi på hög nivå. Kram!!
Kristin Sandgren

2014-01-24 @ 15:57:44
URL: http://stinalee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0