29 Januari

Hej hej hemskt mycket hej.
Tänkte mest bara sticka in näsan här och visa att jag lever. Eller mest av allt var det väl för att jag ville provköra nya hastigheten på internetz. Jo vi har nämligen uppgraderat oss en smula så nu slipper jag få hjärnblödning när jag ska ladda upp bilder här eller surfar runt över huvud taget *lyckligt*.
Andra saker som vi har hunnit med i dag är att vara på öppna förskolan och härja samt avnjuta varsin hamburgertallrik framför Dora utforskaren (jo jag var liksom tvungen att locka med någonting för att få med mig Vide hem igen från öppnis. Strips funkar alltid hehe).
Vincent somnade i vagnen på väg hem och sover fortfarande så då ska jag passa på att läsa lite bloggar och götta mig. I eftermiddag står det bvc på schemat för Vincents del. Ska bli intressant att se hur lång han är nu. Vi har ju fixat pass till honom i dagarna och jag hoppas att jag inte ljög allt för mycket när jag höftade till med några centimetrar höhö.
 
Så här blev bilden i alla fall. Så sött så en får tandvärk ♥ 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Skönt med ett snabbare internet :)

Svar: Mycket! :)
Kristin Sandgren

2014-01-29 @ 14:03:12
URL: http://Aamandasphotos.blogg.se
Postat av: Julia

Så sött! När ska ni ut och åka (för jag antar att passet följs av en resa)? Sen till den viktigaste frågan nu när jag läst ikapp lite (jag har vaknat ur mitt ide nyss): hur får man en bebis som sover till halv 10????

2014-01-29 @ 19:35:22
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0