En timmes gubbgympa

Ja trilla inte av pinnarna där hemma nu men jag har faktiskt varit och tänat i kväll igen. Jojjomän.
Travade med gympapåsen i högsta hugg gatan ner en kvart före sju och stötte på min favoritgranne Olle som också kom vandrande med något som var misstänkt lik en välpackad träningsväska.
Det visade sig att han också skulle på gympan som han kallade för gubbgympa eftersom det mest bara är 60+ gubbar med där. Jag börjar genast svettas ymnigt och undrar vad min kollega har lurat med mig på. När jag väl kommer dit så visar det sig att det är några damer med också men att jag var åtminstone hälften så gammal som övriga deltagare. Min kollega var no where to be seen och jag svettades om möjligt ännu mer men det går ju inte att bromsa sig ur en uppförsbacke...eh så jag ställde upp mig med dom andra för att starta. Som tur var så dök Nina upp efter ett par minuter och det var ju tur det annars hade jag väl fått försöka leta upp ett lämpligt hål i golvet att försvinna genom höhö.
 
Det var mycket böja på knäna, rulla axlar, plocka kulor...haha nä då det var riktigt jobbigt bitvis men kanske inte riktigt så där genomsvettigt som jag hade önskat. Mycket stretch var det och det är ju i och för sig bra. Får se om jag går fler torsdagar eller inte. 
 
Nu slänger jag in handduken för i dag för i morgon ska vi försöka komma upp i tid för förskola och grejer. Hej och hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0