25 Juni

Wöööööööööööööööööööööhööööööööhöhöhöööhööhöööö!
NEJ! Jag har inte dött. Bara varit alldeles för upptagen för att blogga som vanligt.
Närå men jag har typ, för det första, varit precis snorsliten efter midsommarhelgen i husvagn (det tar på krafterna att jaga ungar som smiter genom att krypa UNDER husvagnen, äta midsommarmat, springa på gekås, dricka rödvin osv). Sen så har jag ju jobbat också och plöjt dom sista avsnittena av säsong två av OITNB såklart. I dag har jag även svängt ihop fyllningar och tårtbottnar till en tårta som ska levereras på fredag. Busy busy som ni märker höhö. Men nu tänkte jag i alla fall att jag skulle klämma ut första delen av dom stackars bilderna som blev knäppta i midsommarhelgen. Det blir blandad kompott från både instagram och finkameran.
 
Första bilden knäpptes på morgonen när vi samlades allihop för att i samlad trupp styra kosan ner mot Varberg.
Det blev inte många bilder tagna den första dagen ska jag erkänna för när vi checkat in dumpade vi tjejer barn och förtältsuppsättning på männen och drog till gekås för shopping. Jag handlade bland annat två finfina brassestolar som syns i bakgrunden på denna bild.
Midsommarafton startade med frukost och smör i håret.
Det var för övrigt den här rackareungen som smet till grannen genom att krypa under husvagnen(!!)
Jag passade på att inviga ett av mina gekåsköp; nämigen dom zebramönstrade fladderbrallorna. Givetvis matchde jag med mina lila foppatofflor för att göra campinglooken komplett.
Tydligen tyckte killarna att dom också behövde åka till Ullared och det var ju såklart inte mer än rätt. Jag och Emelie tog en promenad ner till vattnet.
Himla spännande att klättra på klipporna.
Bebisarna fick vackert sitta fastspända i vagnarna.
Det var inget badväder tyvärr...
Då kan en ju fika i stället!
Eller leka med lego.
Jag svängde ihop lyxlunch till mig och Vide i form av köttbullar och makaroner medans Vincent sov middag. Strax efter att bilden togs flög det in en jäkla fågel i förtältet och skrämde skiten ur oss. Den fick jag, med gråten i halsen, sjasa ut med hjälp av en filt.
Sen blev det dags för dans runt stången.
Fast Vincent och Edith sov så Emelie och jag parkerade solstolarna mellan våra vagnar och hade det ganska gött där om jag får säga det själv.
 
Det var första delen av midsommarhelgen i bild och text, så får vi se när nästa dyker upp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0