23 Mars

Hallå där era söndagsmysare!
Jag har nästan återvänt från det döda. Lite halvdö är jag fortfarande men jag börjar nog faktiskt se ljuset i tunneln.
Hostan är någorlunda under kontroll tack vare dagliga hostmedicinslurkar gånger tre. Fast är det inte det ena så är det ju som bekant det andra så självklart vaknade jag i går upp med någon form av ögoninfektion. Ögonen är illröda, rinniga och variga. Jag ser med andra ord ut som en vandrande epidemi. En farsot på två ben.
 
Men det gick inte att göra som ögonen och gegga ihop totalt för om mindre än två veckor sitter vi på planet till sol och värme och jag hade en lång lista att beta av och gårdagen var i princip enda dagen som det kunde göras på, snorförkyld eller inte. Så mot Skövde gick färden för mig och kära mor.
 
Som den mogna snart trettioåringen jag är så matchade jag givetvis leopardbrallsen med leopardskor. Fjortisstilen i mitt ♥
Bakom mig skymtar ni orsaken till varför jag trotsade allt vad sjukdomar heter för att shoppa. Jag har nämligen ingen bikini som passar längre och eftersom jag inte har planerat att bada näck på Lanzarote så var det prio ett för mig att hitta just ett klädesplagg för sol och bad.
Och den passade! Wohoooo! Så den fick självklart följa med hem.
Ett annat köp jag är extra nöjd med är dessa tre plagg för 70 kronor(!!) som jag fyndade på myrorna. Dom ser liksom inte ens använda ut. Jeansskjortan till Vide gav jag liksom 15 kr för. 
Skor till glinen blev det också. Omedvetet matchat faktiskt haha.
 
I dag känner jag mig hyffsat pigg så nu står det storstädning på schemat. Precis det jag känner för att göra när jag legat sjuk i veckor...
Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

men hallå du snygga kvinna! så skönt att du ääääntligen får må bättre! vilken himla tur att du blev dålig innan semestern ändå, om vi nu ska försöka oss på att se det positivt :)
superfina saker du köpt! ääälskar dina skor!

Svar: Tack fina du! <3Ja så tänker jag också att det är bättre att vara sjuk nu än på Lanzarote liksom :) kram!
Kristin Sandgren

2014-03-25 @ 10:51:08
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0