8 Mars

Jag tänkte att jag så här på internationella kvinnodagen skulle tipsa er om mina favvo feministbloggar! Yey!
 
I toppen ligger såklart bästa Lady Dahmer. Jag har typ henne att tacka för att jag i dag kallar mig feminist. Jag vet att jag i början när jag klickade mig in på hennes blogg tyckte att hon var typ knäpp. Men jag fortsatte läsa emmellanåt (svårt att låta bli) och hon gick från att vara en knäppis till att ha en del poänger men ändå vara "lite för mycket". Nu har jag följt hennes blogg ett bra tag och älskar i princip allt hon skriver och önskar att fler kunde vara som henne. Kallas det hjärntvätt? Hähä. Mer Lady Dahmer åt folket!
 
Tryck på bilden för att komma till bloggen!
 
Bloggen Hej.blekk. Har jag hittat till aldelles nyligen och den verkar väldigt lovande så jag bara helt skamlöst kopierar och klistrar in hennes presentation här.
"Michaela är feminist, skribent och formgivare. Här bloggas det om feminism, kroppspolitik, populärkultur, ätstörningar, sex och sexism. Om saker som att 78 % av alla 17-åriga tjejer är missnöjda med sin kropp. Eller att enbart 7 % av alla regissörer är kvinnor. 
Det här är en feministisk, antirasistisk och antisexistisk frizon för alla queens, queers och riot grrrls. RIOTS NOT DIETS!" 
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen!
 
UnderbaraClara skriver så mycket bra så jag storknar. Tänk om en annan var hälften så smart och bra på att formulera orden. Hon skriver mycket bra om feminism och andra viktiga frågor.
I dag delade hon även det här fantastiska klippet med Ellen Degeneres och bic pens for her. Har ni inte redan sett klippet så gör det. Det är skönt att ibland kunna skratta åt eländet.
 
 
Har ni fler bloggar att lägga till på listan så tipsa gärna i kommentarsfältet för jag behöver mer feminismpepp i mitt bloglovinflöde!

Kommentarer
Postat av: Tess

Man behöver inte alltid hålla med om allt för att ändå hålla med i grunden tycker jag :-) Sedan behövs det lite "stôlliga" övertydliga inlägg för att tydliggöra mycket som folk annars inte ser :-)

Svar: Helt sant!
Kristin Sandgren

2014-03-08 @ 18:09:22
URL: http://highlandertess.blogg.se
Postat av: storasyrran

Haha jag såg också inlägget hos Clara. Ellen är ju sååå bra..

Svar: Ja hon är skitbra verkligen :)
Kristin Sandgren

2014-03-09 @ 15:27:11
URL: http://storasyrran.blogg.se
Postat av: storasyrran

Tips! Hoppa in på blingos hemsida och köp en secret box! 10 hemliga plagg från tidigare kollektioner för 500!!

2014-03-10 @ 13:25:51
URL: http://storasyrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0