11 Maj

Jaha då var det visst ett gäng dagar sedan sist igen. Det beror väl mest på att jag har jobbat en del inklusive helgen (och dom lediga stunderna har spenderats på andra ställen än framför datorn dårå) men det är inte så synd om mig alls för jag har (som vanligt) haft alldeles ypperligt trevliga arbetspass på världens bästa jobb.
 
Några lediga stunder har jag ju som sagt haft sedan jag sist loggade in här på bloggen så vi rotar väl igenom det stackars instagramkontot i brist på annat.
 
På tisdag var jag på pysselkväll i församlingshemmet tillsammans med ett gäng andra barnfria. Vi mufflade i oss våfflor med gubbröra samt pysslade med pärlor. Som den skata jag är så ville jag mest dyka ner i den här lådan och bygga bo.
Gjorde ett armband i stället på temat "en treåring går bananas"
Jag blev överraskad med kråkrullade chokladbollar.
På torsdagen efter att jag slutat jobbet packade vi ihop oss hela familjen och drog till Järpås för att spana in den nyrenoverade övervåningen samt bli bjudna på rabarberpaj. Förjävla fint har dom fått det.
Efter en sådan fäzt blir en så här trött...
Efter lördagens kvällspass travade jag hem till fjällis för mellomys med chips, chokladbollar och rosé. Fint som snus. Enda bilden från den trevliga aftonen blev den här på den sovande värdinnan ♥
Hon hade egentligen tänkt sitta upp men råkade lägga sig ner och då vet vi ju alla hur det slutar. 
Vad har ni andra haft för er i helgen då? Va? Tell me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0