15 Maj

God kväll god kväll.
Här sitter jag och hetsäter rabarberpaj med vaniljsås (eller snarare vaniljsås med rabarberpaj) i stället för att göra det jag borde. Typ packa.
Packa för vadååååååå nu dåååååå? Nä nu ska jag faktiskt inte hålla er på halster längre.
Sommaren 2012, när jag fick reda på att jag var gravid med Vincent, surfade jag in på det beryktade familjeliv.se för att där hamna i en tråd där vi som skulle ha barn i april 2013 hängde. Vi bestämde oss vartefter att i stället flytta hela glada gänget till en sluten grupp på facebook (även kallad sekt hähä). Sedan dess har vi varje dag kunnat stöta och blöta stort som smått samt följa varandras graviditeter (och hela liv i stort sett). När jag blev inlagd på KSS för "igångsättning" var det då mamma som fick veta det först? Nej! Självklart var det mina aprilmammor som fick första tjing på den nyheten. 
Jag har hållt lite tyst om dom här på bloggen men i mitt "verkliga" liv så pratar jag om min aprilmammor med alla som orkar lyssna. Dessa tjejer har en stor plats i mitt hjärta och jag räknar dom alla som mina vänner. Internet är bra jävla fantastikt alltså. I dessa tider där näthat ständigt är på tapeten känns det bra att kunna visa att det finns mycket kärlek också (som faktiskt är sprungen ur en tråd på familjeliv ironiskt nog).
Nu har alla våra bebisar hunnit fylla ett år och det ska såklart firas med ett stort kalas i Stockholm. Vi tjejer är utspridda över hela sverige (och världen faktiskt) och på lördag ska trettio av oss samlas och många av oss träffas då för första gången.
Jag ska alltså åka tåg, hitta rätt i storstan och sova en natt på hotell ensam med en ettåring samt socialisera mig på ett event (med en ettåring). Det är ju så en kan bryta ihop och skita på sig på samma gång sa den socialt missanpassade bonnläppen från Kvänum och gick och la sig.
Skämt och sido. Det ska bli så otroligt kul! Jag är så pirrig i magen att det känns som att jag ska gå av på mitten. Håll nu alla tummar för att Vincent håller sig i skinnet på tåget så att vi inte blir avslängda på vägen eller ger övriga medresenärer tinnitus. Det vore ju tråkigt hehe.
 
På lördag ses vi! ♥

Kommentarer
Postat av: storasyrran

Å spännande!

2014-05-16 @ 10:06:56
URL: http://storasyrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0