18 Maj

Hallå på er!
I går landade jag på schlätta igen efter en fantastisk minihelg i Stockholm.
Allt har gått så himla bra och både jag och Vincent har haft jättekul. Att åka tåg var inga problem. Det var faktiskt så till den milda grad roligt att det inte gick att sova en endaste minut varken på ditresan eller hemresan. Fullt ös medvetslös. Fast så nöjd och glad som Vincent har varit hela tiden så springer jag gärna efter honom fram och tillbaka i en tågvagn.
Jag är typ helt hög på lyckohormoner efter kalaset där jag äntligen fick träffa alla mina aprilmammor och deras underbara ettåringar. Kärlek och ananas!
 
Jag har såklart massor att berätta och bilder att visa men vi ska springa i väg till svärpäronen och grilla så det får bli senare i dag.
Fast den härliga, fullproppade goodiebagen (eller snarare goodiebagsen) har jag som den duktiga bloggare jag är packat upp och dokumenterat. Jösses vad möe fint till både Vincent och mig. (fast påsen från bambino lyckades jag såklart att glömma kvar på leklandet buhuuuu).
 
Fullproppade som sagt.
Böcker, mössa, sockar, smycken, nagellack, parfy, ansiktsmasker, tidningar, nappar, napphållare, skedar, servetter, presentkort, hårpänne, smakprover, nässug och mycket mer.
Här är alla våra sponsorer:
Tjejerna som har jobbat med att fixa sponsorer och ro i land hela kalaset har verkligen gjort ett grymt jobb!
Mer om kalaset senare i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0