27 Maj

Jag vet inte om ni har hört talats om det men i dag har sm i gnäll och klag gått av stapeln här i Kvänum. Ajaj har barnen varit griniga i dag tänker ni. Nä. Det är faktiskt jag som har varit en så kallad finne i röven på allt och alla som har haft oturen att komma inom hörhåll.
Jag har haft ett kliande och svidande öga som jag har sökt sympatier för. Gäspat käken ur led och klagat över hur trött jag är och som grädden på gnällmoset så har jag även en skavig hals som jag har beklagat mig över (antagligen tills det har börjat skava i alla andras öron...) Stackars kollegor säger jag bara.
För att vara mindre gnällig i morgon så har jag pepprat kvällsmaten med en massa vitlök i hopp om att fräta bort alla eventuella förkylningsvirus (vad jag ska göra med ögat vette schöen. Jag kan ju inte gärna stoppa in vitlök där)
Jag har även stora planer på att gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Jodå *host*. En har ju faktiskt ingen rätt att klaga när sömnbristen är sjävförvållad...
 
Ingen bild på varken vitlökspepprad mat eller irriterad ögonglob utan en på mig och Vide från Lanzarote. Jag har ju fortfarande ett par dagars bilder kvar att visa...(jag får nog gnälla lite över hur dåligt minne jag har också).

Kommentarer
Postat av: Betty

Stackars Kristin! Jag tycker det låter som om du har allergier helt enkelt 😊

Svar: Jag har faktiskt aldrig varit allerigsk mot någonting. Kan sånt komma med åldern tro ;)
Kristin Sandgren

2014-05-27 @ 20:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0