16 Oktober

Nu händer det grejer här hemma vill jag lova. 
För nu har den där stackars toaletten, som har stått urblåst sedan vi flyttade väggen till Vincents rum, äntligen blivit aktuell för att färdigställas.
Den har fungerat som ett alldeles ypperligt förråd hela sommaren då Håkan har renoverat i garaget men nu har vi satt som mål att toaletten ska vara färdig innan jul(!!!) 
Så vi fick till slut bestämma oss för tapet och golv som nu är beställda (ingen återvändo med andra ord). Sedan är det ju det här med mattläggare som ska lejas in och sånt kan ju ta tiiiiiiiiid (trodde vi). Tydligen ville det sig så (illa) att dom kan komma hit redan på måndag så nu har vi såklart fått en jävla eld i baken att få allt färdigt innan dess. Håkan fick slänga sig i väg och köpa en tröskel till exempel. Sånt måste en ju ha.
Så i helgen står uppsättning av tak på schemat och sen hoppas vi att det går smidigt med läggning av matta så att det bara är att börja tapetsera sen. Wihoooo! (skriker jag som slipper görat).
Ja så kanske förhoppningsvis så är vårat mål med ett nyinvigt skethus lagom till julafton inte helt orimligt ändå.
 
Så här ska det se ut. Fondtapet och lite av golvet syns i den vänstra bilden. resterande väggar blir en tapet i samma nyans som den ljusaste gråa färgen i tapeten. Sedan lutar det åt att det blir detta badrumsskåpet och badrumsspegeln från IKEA i högglansig vit samt ett högskåp i samma serie.
 
Vad tror ni om detta?

Kommentarer
Postat av: Maria

Blir görbra. Kul med nytt!
Är det bara mattläggare man behöver lejja för o göra om på toalett? Får man göra resten själv? behöver tips 😘

Svar: Tack! :)Jag är inte så insatt i det där så att jag vågar säga rakt av hur det är men den här toaletten är ju ganska liten och kommer bara innehålla handfat och toalett och då räckte det med våtrumsmatta samt en tåligare tapet. Behöver alltså inte vara våtrumsväggar. annat gäller säkert när det kommer till badrum med dusch och kanske för att försäkringar ska gälla så krävs det att det är fackmannamässigt utfört :) går ni också i renoveringsplaner? :)
Kristin Sandgren

2014-10-16 @ 20:42:25
URL: http://www.mariabo.blogg.se
Postat av: Mamma

Jätte snyggt! Kram!

2014-10-16 @ 22:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0