8 September

Hej på er!
Nu är jag på hemmaplan igen efter en härlig helg i Stockholm som bjöd på sommarvärme och träningsvärk som med alla säkerhet kommer att hålla i sig till nästa vecka höhö.
Fast konstigt nog så har jag ändå fått mersmak på det här med att springa tjejmil så det känns som att det får bli en tradition det här.
 
Ni vill förstås höra precis allt om mina dagar på vift kan jag tro så här kommer hela helgen i bild och text. Tjoho!
 
Det kan hända precis vad som helst när bönner är på vift och kaoset startade såklart redan när vi skulle gå på tåget i Skövde. Det här med att sätta vagnar i nummerordning går tydligen inte (eller att skriva ut vagnsnumret över huvud taget...) Den ena konduktören sade att vagn tre var längst fram men när vi spurtat hela vägen fram stod där en annan konduktör som sa att vagn tre var längre bak(!) Så då kutade vi tillbaka igen bara för att ännu en gång bli tillsagda att vagn tre var längst fram. GAAAAH så där sprang vi som en kollektiv jojo fram och tillbaka med packning högt och lågt med somliga haltande och hoppandes på kryckor. Det var nog en munter syn för alla som satt på första parkett inne i tåget kan jag tro. Till slut hamnade vi ju rätt ändå och tog oss hela vägen till Stockholm. Till och med tunnelbanan klarade vi av att hamna rätt på tillslut haha.
 
Första bilden fick bli en gruppselfie efter att vi checkat in och är på väg fram "på stan" för shopping. Alla är taggade som ni ser höhö.
Jag och fjällis var bara tvugna att göra av med lite pengar här inne.
På kvällen mötte vi upp min kära mor på Östermalms IP där vi hämtade ut våra nummerlappar och goodiebags. Mamma och Lennart skulle låna min kamera så det är tack vare dom som jag har lite bilder att visa över huvud taget höhö.
I påsen fick man bland anant den här käcka...muggen? perfekt att dricka lite rödvin ur samtidigt som en kollar på kattklipp på youtube innan en knoppar in för natten.
Lördagen var dagen med stort D. Vi grundande med en rejäl frukost samt en shoppingrunda innan vi bytte om och gav oss iväg mot starten på Gärdet.
Nya tajts införskaffades eftersom det var högsommarvärme i luften.
Ett försök till gruppselfie. Jag ser lite blek ut men det var väl nerverna som spökade skulle jag tro...
Meanwhile on Gärdet...
Mamma är redo i fräsiga glajjor.
Evy Palm värmer upp.
Första starten går. Den vita pilen visar vart mamma är. JA hon ställer sig alltid längst fram när hon springer tjejmilen. En annan vill ju gärna hålla sig så långt ifrån eliten som möjligt men höhö.
Här drar ettan (och tvåan tror jag) förbi.
Ungefär nu anländer vi till gärdet och börjar med att ställa oss i den här toalettkön (ja den där massan med folk köar alltså till bajjamajorna). Strax efter halv två alltså efter drygt trettio minuter springer vinnaren över mållinjen(!!)
Det börjar bli dags för start för oss!
Det här tror jag är våran startgrupp faktiskt. Det var en spciell känsla att stå där tillsammans med så mycket folk.
Startskottet gick och iväg sprang vi. Jag tyckte det var riktigt roligt att springa. Man blir liksom peppad av alla runt omkring och det var en väldigt fin bana. Jag trodde inte att jag skulle bry mig om att ta ut mig så mycket men det kom automatiskt den är tävlingsinstinkten. Första dryga kilometern sprang jag men sen fick jag tekniska problem med spotify som vägrade funka och det tog nästan en km för mig innan jag fick ordning på det och då gick det inte fort. Jag gick ju en del men gick då snabbt och när jag väl sprang så sprang jag på rätt ordentigt framför allt i nerförsbackarna hehe. Dom sista två kilometrarna var tunga vill jag lova. Sprang nästan tills jag kräktes där på slutet haha.
1h och 13min blev tiden och jag är sjukt nöjd med det faktiskt. Men den tiden ska slås nästa år såklart.
Bästa supportrarna Ewe och Emelie gav oss varsin ros.
Bananer till förbannelse.
Jag slog mamma också och det var ju det viktigaste hehe.
På kvällen gick vi ut och åt. Eftersom vi var trötta i benen orkade vi bara gå rätt över gatan men det dög bra åt oss. Vi hade gjort oss förtjänta av vin och jag var sjukt sugen på kött haha.
But first let me take a selfie.
Snygga (suddiga) tjejer.
också en selfie till såklart.
Vi tog en drink på fridays på kungsan innan både benen och ögonlocken gav upp. Mycket trevligt.
 
På väg hem; en med kuk åker tunnelbana. Varför brer man ut sig så här? Tur för honom att han inte satt brevid mig för då hade han fått veta att han levde. Jag satt i stället och glodde honom demonstrativt i skrevet hela vägen hem fast det var kanske det han ville vad vet jag.
 
Trots skrevande knäppisar så var helgen lyckad från början till slut och det var mysigt att komma hem till lilla familjen.
 
Ha det gött så hörs vi snart igen!

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Å Macroner är så himlans gott :)

Svar: Ja dom var verkligen supergoda! Min favorit var pistage :)
Kristin Sandgren

2014-09-08 @ 15:06:57
URL: http://oslofru.com/
Postat av: Anonym

Men lägg av vilken bra tid!!! Och vad snygg du äääär! Och dina vänner också!!! Fasen nu blev jag själv sjukt sugen på att springa..nästa år får det kanske bli av! :D

Svar: Nämen tack! *rodnar ner till knävecken* Tycker absolut du ska satsa på att springa nästa år för det var sjukt kul faktiskt :)
Kristin Sandgren

2014-09-08 @ 17:50:36
Postat av: Mamma

Vilken fantastisk helg! Vad duktig du var! Jätte roligt att se alla bilder o läsa det du skrivit! Kram!

2014-09-09 @ 07:03:55
Postat av: Louise

Bra jobbat!! Jag och mina syrror ska anta denna utmaning nästa år :D

Svar: Vad kul! Det är verkligen en upplevelse :)
Kristin Sandgren

2014-09-09 @ 20:40:39
URL: http://www.moonlightdrive.blogg.se
Postat av: Louise

Vet inte om min kommentar kom med förut för det såg knas ut... Hahaha men jag skrev i allafall: starkt jobbat!! Och att jag och mina syrror ska anta denna utmaning nästa år 😃

2014-09-09 @ 20:45:56
URL: http://moonlightdrive.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0