12 Januari

Hej måndag!
Ännu en helg har gått och den har innehållit mestadels jobb och en storm. Jävlar vad det blåste här mellan lördag och söndag. När jag gick till jobbet på söndag morgon förväntade jag mig att få klättra över omkullfallna träd men det enda hinder i min väg var en liten staketpinne som hade gått av och stack ut över trottoaren...hyffsat lättmanövererad så särskilt mycket kaoz hade inte Egon gjort med Kvänum i alla fall men säkert på andra ställen.
 
I helgen har jag även fått mitt livs bästa tips på facebook.
 
 
Helt jävla genialt ju! 
Själv brukar jag äta upp även dom äckliga pralinerna. Jag har hört många säga att det har varit lättare att hålla sig undan chokladaskarna denna julen nu när alla bitar har blivit så äckliga men det funkade inte på mig. Inte heller att mina kollegor ställde paradisasken högst upp på en hylla utom räckhåll för ändå var jag där och skyfflade i mig. Inte ens romrussinen klarade sig undan...
 
Nu ska jag packa ihop barnen och ge mig ut i snöslasket och lämna dom på sina förskoleavdelningar för att sedan gå på ett tidigt kvällspass innan även jag får ta lite ledig "helg".

Kommentarer
Postat av: Diana

Det va la tur att Egon var snäll mot Kvänum, då ni fick så mö vatten i somras ;) Tycker typ att Alladinasken är godare än nånsin! Hallonkakritsbiten liksom!! :D

2015-01-12 @ 13:01:05
Postat av: Betty

Romrussin är ju den enda som är ätbar nu när Körsbär i likör är borta

Svar: hahaha ja en det är nästan så att jag saknar körsbärrslikören nu när dom slängt in så mycket äckel. Med den visste man i alla fall vad en fick ;)
Kristin Sandgren

2015-01-12 @ 16:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0