27 Januari

Jaha den här dagen startade väl inte särskilt muntert.
Eftersom jag är ledig i dag så hade jag sett fram emot en eventuell sovmorgon med tillhörande slöslapp i soffan iförd morgonrock och apatisk strirrande blick och senare även lite välbehövligt städ.
I stället blev jag väckt klockan sju av att Håkan tänder upp strålkastaren i taket samtidigt som han stressat meddelar att en rörmokare ska komma hit och montera den nya toalettstolen klockan 07.30.
...
Alltså jag har haft bättre uppvaknanden i mina dar.
Amen va faaaaaaan!!!! var min omedelbara reaktion på det uttalandet och det hela blev inte bättre av att snubben i fråga klampar in och väcker upp hela huset bara för att meddela att han måste "åka och hämta lite grejer" och blir borta tjugo minuter. Det var tjugo minuter som jag kunde ha sovit i stället, tack så väldigt mycket.
 
Men skit i det för nu har vi en toalett till att skita i och jag har hunnit städa Vincents rum tre gånger (och hör i detta nu att det kommer behöva göras åtminstone en fjärde gång), tvätta, vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, röja upp i övriga rum (och se det göras ogjort igen efter cirka fem minuter) samt baka muffins.
 
Nu börjar mungiporna sakta men osäkert leta sig uppåt igen och det här kan nog kanske möjligtvis bli en trevlig dag trots allt.
 
Rykande färska möffins som ska bli semlor i kväll

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Mums

2015-01-27 @ 17:43:34
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0