Kommunfesten 2015 - BILDERNA

Jo det drog visst ut lite på tiden med den här uppdateringen men här kommer då den däringa bildbomben som jag lovade er tidigare i dag.
 
Kvällen började i svartvitt med vinpimpling och piff framför spegeln.
Fler tjusiga damer.
Min snygga syrra.
Vackra Sandra.
Häng i köket.
Alltså förstår ni how much i löööööv min nya byxdress eller?! På högra bilden ser ni lite hur den ser ut bakifrån också.
Heta Persiljan.
Fina Sara och hennes tjusiga lockar.
Syrran igen.
Två sköna bönor.
Tripp trapp trull vårat lilla hjärtegull ♥
Innan vi skuttade in i bilarna så var det dags för gruppbild såklart och stackars kråkan blev tvungen att agera darrhänt fotograf (hälften av bilderna var nämligen suddiga och det kunde ju inte bero på att vi var vingliga menar jag...host) Fast Bodil verkar inte ha fastnat på bild...
Syrran och jag passade på att få ett par bilder ihop också.
Resten av kvällen var det mobilkameran som fick duga.
 
Det var #ellegalan2015 i går men jag tror nog ändå att snyggast outfits gick att hitta på vara koncerthus denna kväll. Thomas tegnér, som är marknadschef på vara konserthus, var snyggast av dom alla med fjäderboa, nätstrumpbyxor och skyhöga stilettklackar. Där ligger en annan i lä! Bilden till höger bevisar att jag satt på exakt samma stol (och brevid samma person faktiskt) som förra året. Första parkett är det enda rätta.
Fullsatt.
Två som var sugna på underhållning.
och underhållning blev det verkligen!
Babben var hysteriskt rolig!
Sedan uppträdde även gruppen fantastic four men dom tog jag visst inga bilder på. Jag var väl fullt upptagen med att klappa takten, fuldansa på stället och skriksjunga med i låttexter jag knappt kunde skulle jag tro.
Efter underhållningen sprang vi till baren där halvnakna pojkar blandade drinkarna. Det såg kallt ut...men jag klagar inte alltså...hehe *tant*.
Sedan bar det ut på dansgolvet förstås! Det var en och annan boaorm som svängde sina lurviga denna afton så till slut förvandlades dansgolvet till en hönsgård...hehe.
Vi öste på dansgolvet till fötterna sved och det blev dags att linka ut till bilen och åka hem.
 
 
Det var verkligen en fantastisk kväll från början till slut! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0