Tre saker som jag vill ha just nu

Nummer ett på listan måste ju ändå bli en semmelwrap. Detta fantastiskt frestande bakverk som just nu cirkulerar på sociala medier som en förkylning i februari. Den marknadsförs som "lättare att äta än en semmelbulle". Själv har jag aldrig tyckt att det varit svårt att äta semla. Det är nästan lite för lätt tyvärr. Lite grädde i pannan hör väl till tänker jag. Jag har även sett semla i form av korv med bröd och själv är jag öppen för fler varianter på semlan. Varför inte spagetti med köttfärssås semla, pizzasemla eller tacosemla? Mer semla åt folket helt enkelt!
 
Mums!
 
Det är väl nästan snudd på olagligt att önska sig vår redan i januari men jag kan inte hjälpa det. Längtar så enormt jävla mycket efter den första ljumma vinden, torr grusfi asfalt och en picknick på Levene äng bland utslagna vitsippor.
 
Det sista hör ihop med våren också för i slutet på maj har vi bokat två nätter på Astrid Lindgrens värld. Det blir första gången vi är där med barnen och jag ser framför mig att det kommer bli en fantastisk upplevelse såklart för är det något som våra barn gillar så är det ju alla astrids figurer (och mamman och pappan också förstås höhö)
 
FInns det något som ni längtar efter just nu?

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag längtar efter att få åka till Kolmården med barnen. Min snart 5-åring älskar att titta på alla djuren på deras hemsida och vill inget hellre än att få se dem på riktigt :)
Och att prova semmelwrap står högt på min lista också!

Svar: Åh Kolmården är ju ett jättemysigt ställe. Synd att det ligger så långt bort :)
Kristin Sandgren

2015-01-26 @ 15:58:59
URL: http://pimasu.wordpress.com
Postat av: anna tass

Om man skulle trösta sej med en såndär wrap i morgon....

Svar: Det kanske är rätta medicinen :) krya på dig!
Kristin Sandgren

2015-01-26 @ 19:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0