8 februari

Hej på er! 
Har lite tekniska problem fortfarande med mina dator. Höll på en god stund i går kväll med att försöka få min mac att få åtkomst till nätverket med övriga datorer i hushållet. Det är smidigt att ha åtkomst till bilderna som redan ligger på andra hårddiskar eftersom jag i min air inte har supermycket plats på hårddisken. Fast jag får det inte att fungera. Losing my shit snart alltså. Så är det någon av mina kära läsare som har en lösning på alla mina problem så hosta gäran upp den är ni gölliga ♥
 
Så länge får jag väl bjuda på några instagrambilder som jag hade liggande.
 
I november var vi på fuerteventura med Håkans familj och hade det gött. Så pass gött att barnen tjatar minst en gång i veckan om att dom vill åka till fuerteventura haha.
 
En vacker himmel, en vacker teckning och god mat jag klämt i mig i november.
 
En selfie och bild på mitt jobba samt två bilder från invigningen av uterummet på min födelsedag. Måste göra ett helt inlägg om uterummet känner jag. Det blev så bra!
 
Sedan var det jul och nyår. Jag gjorde femminuterskola som jag lindade in i muffinsformar och det blev ju så fint. Ibland är det bra att vara lat höhö. Pappas årliga julkort och två bilder från nyårsafton som även den firades i vårat uterum.
 
Några bilder som jag instagrammade under bröllopsresan.
 
Väl hemma igen åkte jag på världens dunderförkylning, vek tvätt iförd ansiktsmask. Jag har verkligen utvecklats till en fullfjädrad beauty och hudvårdsnörd men mer om det i ett separat inlägg skulle jag tro. En promenad med barnen och en selfie på en sminkning jag gjorde härom dagen för att jag hade tråkigt. Japp.
 
Vill ni följa mig på Instagram så heter jag @kristindalemo
 
 Nu ska jag sörpla i mig en kopp kaffe och ladda inför en natt på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0