Dagen i dag och helgen som gick

Hur har ni haft det i dag då?
Min dag startade i arla morgonstund med att en tre äpplen hög person kom in och "klappade" eller snarare slog mig i ansiktet samtidigt som han väste "mamma jag vill ha brun smoothie! "mammaaaa jag vill ha brun smoothie nuuuuuu!
Inte det angenämaste sättet att bli väckt på kanske men ytterst effektivt. Tyvärr kunde jag inte erbjuda någon brun smoothie då vi inte hade alla nödvändiga ingridienser hemma.
Vad i hellsefyr är en brun smoothie undrar ni kanske nu och det kan jag tala om för er att det är en så kallad morotskakasmoothie med fryst banan och morot bland annat. Mycket god tycker jag och treåringen som gärna sörplar i oss denna dryck.
Resten av dagen har gått i lugnets tecken och lagom till att Håkan kom hem så gick jag och jobbade några timmar.
 
Jag har varit lite långledig över helgen så jag trodde nästan att det var tisdag i dag så lång har min helg varit alltså.
I Fredags var jag ju på bio som ni kanske kommer ihåg. Filmen var världssämst men det hade jag ju på känn redan innan så jag gick ju mest för det fantastiska sällskapet och före filmen åt vi fantastiskt god mat på pinchos. Så himla najs att det kommer till Lisch för där äter jag mer än gärna igen.
 
Så här såg jag ut när jag försökte nosa upp bra selfieljus inne på toaletten.
 
Maten var supergod! Jag åt plankstek, buffalowings, friterad haloumi, chips med gräddfil och löjrom samt getost med rödbetor och honung. 
 
Mycket trevlig kväll!
 
Hepp nu ska jag runda av här och krypa i säng. Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0